AfterDawn logo

Samsung työstää 18-tuumaista tablettia?

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen

Samsung on todistanut jo älypuhelinten (vai pitäisikö sanoa puhlettien) kohdalla, että joskus isompi on parempi. Note-puhelimet ovat olleet selvä myyntimenestys ja älypuhelinten keskikoko on kasvanut vauhdilla. SamMobilen tietojen mukaan Samsungilla saattaa olla nyt työn alla samanlainen kokeilu tablettipuolella.

Sikäli kun huhuasteella olevat tiedot pitävät paikkansa, on Samsungilla kehittelillä 18,4-tuumainen Android-tabletti. Laitteeseen odotetaan Full HD -tason näyttöä ja Samsungin omaa, kahdeksanytimistä Exynos-suoritinta.

Ilmeisesti tabletin odotetaan päätyvän olohuoneisiin, toimistoihin ja luokkahuoneisiin. Opetuksessa suuremmasta näyttöpinta-alasta voisikin olla hyötyä, mutta on kyllä jo vaikea kuvitella sohvalla makoilevan elokuvankatselijan kannattelevan 18-tuumaista laitetta enemmän kuin muutaman minuutin ajan. Kenties suurempi tabletti löytää uusia käyttötarkoituksia.


Markkinoilla on jo muitakin suuria tabletteja, mutta ne eivät ole suuresti lyöneet itseään läpi kuluttajasarjassa. Sikäli kun tiedot laitteesta pitävät paikkansa, onko Samsung oikealla tiellä?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT