AfterDawn logo

Jollan odotettu tabletti tuli ennakkomyyntiin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Jolla aloitti tänään jo viime vuoden Slush-tapahtumassa esitellyn Jolla Tabletin ennakkomyynnin. Alun perin laitteen piti tulla joukkorahoittajille jo keväällä, mutta tekniset ongelmat ovat viivästyttäneet laitteen julkaisua.

Jolla Tablet käyttää Jollan jo aiemmin myyntiin tuoman puhelimen tapaan Sailfish-käyttöjärjestelmää, mutta tabletin kohdalla on siirrytty uuteen 2.0-versioon, jossa on parannettu ohjelmien yhtäaikaista käyttöä ja käyttöliittymästä on tehty sujuvampi.

Jolla Tabletissa käytetään Intelin neliytimistä suoritinta sekä erittäin tarkkaa 2048x1536 pikselin ja 7,85 tuuman näyttöä. Keskusmuistia löytyy kahden gigatavun edestä ja valokuvien ottaminen onnistuu viiden megapikselin kameralla. Raudan osalta Jolla Tablet vaikuttaa ihan passelilta vaihtoehdolta Applen iPad mini 3:lle.

Indiegogo-joukkorahoitusprojektina liikkeelle lähtenyt tabletti saapuu rahoittajille lähiviikkojen aikana. Ennakkotilaajille tabletti toimitetaan lokakuun loppuun mennessä. Laitteen hinnat ovat 267€ (32 GB) ja 299€ (64 GB).

1 KOMMENTTI

guy_fawkes1/1

Tuo 64gb versio tulee kyllä hankintaan... Muutenkin, Sailfish OS on ollut suoraviivaisessa innovatiivisuudessaan kerrassan loistava!

Hieno tukea näitä uusia vaihtoehtoja mega-korporaatioiden tuotteiden sijasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT