AfterDawn logo

Acer panostaa uusiin Predator-pelilaitteisiin

Panu Roivas Panu Roivas

Acerin mukaan se on yksi harvoista PC-laitevalmistajista, jotka ovat selviytyneet läpi vaikeista ajoista PC-markkinoilla. Uutta kasvua yritys hakee ilmeisesti pelaajien suunnalta, sillä vasta julkistettu Predator-mallisto pitää sisällään kattavan kokoelman pelaajille suunniteltuja laitteita työpöytäkoneista tabletteihin.

Acer esitteli lehdistötilaisuudessaan tulevia Predator-malliston pelilaitteita, jotka ovat Z35-näyttöä lukuun ottamatta vielä kehityksen alla. Esittelyssä oli ainakin 8-tuumainen Android-pelitabletti, jonka varsinaisia speksejä ei vielä kerrottu. Tabletti on kuitenkin muotoiltu varsin vahvasti ja selkämys on osittain kumipintaa ja alumiinia, ja nurkista löytyy peräti neljä kaiutinta.


Tabletin lisäksi tarjolle tulee myös 15" ja 17" kannettavia. Melko tyypilliseltä vaikuttavat pelikannettavat tuovat mukanaan ainakin yhden uutuuden, eli C-tyypin USB-liittimen.

Myös perinteisten työpöytäkoneiden ystäville on tarjolla uutta mallia, joka tulee todennäköisesti kilpailemaan Dellin Alienwaren kaltaisten valmiskoneiden kanssa.

Laitteiden lopulliset speksit ja julkaisuaikataulu on vielä arvailun varassa, mutta tabletin ja työpöytäkoneen julkaisun pitäisi tapahtua Q3, ja kannettavien Q4.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT