AfterDawn logo

Vuotanut suojakuori vahvistaa 12-tuumaisen iPadin?

AfterDawn AfterDawn

Nowhereelse.fr on saanut käsiinsä kuvia mahdollisesta iPad Pro -suojakuoresta. Ranskan mobiilivuotojen ylpeys kertoo, että suojakuori kuuluu suuremmalle, noin 12 tuuman näytöllä varustetulle iPadille.

Kuvissa suojakuoren aukot kameralle sekä volyymi- ja virtanapeille ovat tutuilla paikoilla, joilla ne nähdään myös 9,7-tuumaisen iPad Air 2:n suojakuoressa. Se on kuitenkin selkeästi suurempi, kuten kuva osoittaa.

Sivuston mukaan kuvat ovat peräisin suojakuoria valmistavasta kiinalaisyrityksestä.

Applelta huhuttiin suurempaa iPad Pro mallia jo viime syksynä, mutta sellaista ei koskaan julkaistu. Nyt sen sijaan huhuissa nimeksi on ehdolla iPad Plus iPhonen nimilogiikkaa mukaillen.

Lisää kuvia löydät NWE:n artikkelista.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT