AfterDawn logo

LTE-varustettu Nexus 9 saapui Play-kauppaan

AfterDawn AfterDawn

Googlen uusin ja mahtavin tabletti on ollut myynnissä jo jonkin aikaa WiFi-mallina, mutta mobiilidatalla varustettua versiota on jouduttu odottamaan jälleen turhan pitkään.

Yhdysvalloissa LTE-yhteyksillä varustettua versiota on alkanut vasta myydä operaattoreista T-Mobile. Nyt Google on lisännyt LTE-version myös Play-kaupan listoille, kertoo PhoneArena.

Googlen tämän hetken ykköstabletti irtoaa Yhdysvalloissa 599 dollarin hintaan (n. 480 euroa) ja on saatavilla vain 32 gigatavun tallennustilalla. Suomen Play-kaupassa LTE-versio on yhä "tulossa pian" ja hinnaksi kerrotaan 569 euroa.

Laitteita aletaan Yhdysvaltojen Play-kaupasta toimittaa kuitenkin vasta 19. päivä, joten pukinkonttiin sillä on melko kiire rapakon takanakin.

Nexus 9 on huipputekniikalla ja uusimmalla Android 5.0 Lollipopilla varustettu tabletti, joka sijoittuu pienempien minitablettien ja perinteisten tablettien välimaastoon 8.9-tuumaisella QXGA-kosketusnäytöllä (2048x1536).

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT