AfterDawn logo

Järeä Roccat Tyon -pelihiiri saapuu kauppoihin

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
1 kommentti

Roccatin uusin johtotähti pelihiirten markkinoilla on Tyon ja se alkaa vyöryä kauppoihin nyt.

Roccat Tyonissa on 8200 DPI lasersensori ja Roccatin tavaramerkiksi muodostunut monivärivalaistus, tällä kertaa hiiren alareunassa ja rullassa. Uutta on muun muassa "Dorsal Fin-switch" -evä hiiren rullan juurella sekä analoginen X-Celerator-vipu peukalopainikkeiden päällä. X-Celerator on suunniteltu esimerkiksi ajoneuvojen kaasuksi tai tykkien pyörittelyyn.

Näiden lisäksi lisäpainikkeita on pantu molempien hiiren pääpainikkeiden reunoille, yhteensä neljä kappletta. Vanha tuttu Easy-Shift-painike, jonka avulla kaikki muut painikkeet voi tuplata, on siirretty lähelle hiiren pohjaa, josta sen tavoittamisen pitäisi olla entistä vaivattomampaa. Yhteensä hiiressä on 16 painiketta.

Roccatin mukaan Tyon on saatavilla nyt, mutta ainakaan suomalaisiin kauppoihin se ei ole vielä ehtinyt. Saatavuus parantunee ensi kuun alkupuolella. Tyonin suositushinnaksi kerrotaan 99 euroa.

1 KOMMENTTI

Bazilli1/1

Milloin nämä oppivat etei sen hiiren tarvitse olla kirjava ledihirvitys? Eihän tuollaista viitsi aikuinen mies/nainen laittaa pöydälleen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT