AfterDawn logo

Kuvavuoto: tältä näyttää Windowsin uusittu Käynnistä-valikko

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
3 kommenttia

Myce on saanut haltuunsa kaksi uutta kuvankaappausta, joiden väitetään olevan tulevan "Windows 9:n" (koodinimi Threshold) kehitysversiosta.

Sivuston mukaan kuvat ovat tulevan Windowsin versiosta, jossa on keskitytty tiettyihin käyttöliittymäelementteihin. Niissä saattaa siis olla suuriakin eroja lopulta julkaistavaan järjestelmään, ja mikä tahansa kuvissa esiintyvä piirre saattaa vielä muuttua ennen julkaisua.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy uusittu Käynnistä-valikko, jota odotettiin saapuvaksi jo Windows 8.1:n mukana. Näin ei kuitenkaan syystä tai toisesta tapahtunut ja Microsoft julkaissee ominaisuuden vasta Windowsin varsinaisessa seuraavassa versiossa.


Toisessa kuvassa nähdään Windows Store, jota ajetaan ikkunassa. Seuraavassa Windowsissa ns. Modern-sovellusten ajon pitäisi olla huomattavasti nykyistä monipuolisempaa. Siitä on apua etenkin pöytäkoneilla ja läppäreillä, joissa ei ole kosketusnäyttöä.



Kuvat eivät ole Microsoftin virallisesti julkaisemia, joten niiden todenmukaisuuteen on syytä suhtautua varauksella. Kuvat ovat kuitenkin suhteellisen linjassa aiempien tietojen ja vuotojen kanssa.

3 KOMMENTTIA

Sefriol1/3

Jotenkin tykkään tuosta uudesta käynnistävalikosta. Metron ja vanhan yhdistäminen tuo hyviä puolia molemmista maailmoista.

hannibal_pjv2/3

Pitää päästä kokeilemaan ennenkuin itse osaan sanoa. Mutta tärkeämpi on tuo virallinen tuki ikkunassa pyöriville Modern sovellutuksille. Nyt saman saa aikaan Stardockin Modernmix sovellutuksella, mutta offisiaali ratkaisu on hyvästä!

Bodomed3/3

hmm... Tuo alkaa näyttää jo ihan hyvältä toi on paras ratkaisu pöytä ja läppäreihin. Tuo yhdistetty käynnistävalikko ja metro valikko!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT