AfterDawn logo

Microsoftilla lipsahti: Windows 8.1 Update 1:n pystyi jo lataamaan

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Myöhemmin keväällä julkaistava Windows 8.1 Update 1 -päivitys vuoti verkkoon Microsoftin omien palvelimien kautta. Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Microsoft olisi saanut päivityksen julkaisukuntoon.

Windows 8.1 Update 1:n pystyi lataamaan koneelleen pienen rekisterimuutoksen avulla, mikä sai Microsoftin palvelimet kuvittelemaan, että julkaisemattomat päivitykset voidaan lähettää koneelle. Neowinin mukaan Microsoft on korjannut virheen, joten rekisterimuutostemppu ei enää toimi.

My Digital Life -foorumilla vaikuttavat käyttäjät ovat kuitenkin julkaisseet suorat latauslinkit Microsoftin päivityksiin, joten Windows 8.1 Update 1 on edelleen mahdollista asentaa tietokoneelle omalla vastuulla ja kustannuksella. Asennustiedostoja on useita ja ne pitää asentaa järjestyksessä (tietokone tulee käynnistää uudelleen asennusten välissä). Hardware.fi suosittelee odottamaan kunnes päivitys tulee virallisesti jakoon.


Windows 8.1 Update 1 sisältää muutamia työpöytäkäyttöä helpottavia uudistuksia. Kosketusnäytöttömissä laitteissa käyttöjärjestelmä lataantuu vastaisuudessa suoraan työpöydälle (oletusasetus) ja "Metro-sovellukset" saa kiinnitettyä tehtäväpalkkiin. Lisäksi tietokoneen voi sammuttaa Metro-näkymään lisätyn painikkeen kautta. Päivitys antaa laitevalmistajille myös mahdollisuuden julkaista gigatavun keskusmuistilla ja 16 gigatavun tallennustilalla varustettuja laitteita.

4 KOMMENTTIA

SteamTrain1/4

Odotus lisää tuskaa...

Itse odottelen ihan leppoisalla mielellä seuraavaa LTS versiota Ubuntusta.

Lakupiip2/4

Originally posted by SteamTrain:

Odotus lisää tuskaa...

Itse odottelen ihan leppoisalla mielellä seuraavaa LTS versiota Ubuntusta.

Haiskahtaa hieman riidan haastamiselta taas windowssin/linuxin paremmuudesta...
Itseä ei ainakaan haittaa tuon odottelu, pärjään hyvin Windows 8.1 kanssa ja olen tyytyväinen siihen.

G0lden_Kebab3/4

Ihan sama, jos Microsoftin suunnitelmat "pilvikäyttiksistä" sun muista pitää paikkansa niin seuraava käyttikseni on seiskan jälkeen Linux. (taitaa olla joka tapauksessa)

Windows ollut käytössä Since windows95...

Snifferr4/4

8.4 tulee ihan yleisesti saataville, minkä olisi voinut vaikka mainita uutisessa...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT