AfterDawn logo

Lenovo päivitti keskihintaisen Yoga Tabletin Full HD -aikaan

Sami Koivunen Sami Koivunen

PC+ yhtiöksi muuttunut maailman suurin PC-valmistaja Lenovo on esitellyt MWC-messuilla päivityksen viime vuoden loppupuoliskolla esiteltyyn Yoga Tablet 10 -tablettiin. Yoga Tablet 10 HD+ -nimeä kantava tabletti sisältää edeltäjäänsä verrattuna huomattavasti tarkemman näytön ja enemmän suorituskykyä.

Yoga Tablet 10 HD+ näyttö sisältää nyt 1920 x 1200 pikseliä ja järjestelmäpiiriä on paranneltu neliytimiseen 1,6 gigahertsin Snapdragon 400 -piiriin. Ero on huomattava verrattuna edeltäjän 1280 x 800 resoluution näyttöön. Myös MediaTekin järjestelmäpiiri on vaihtunut nyt selvästi nopeampaan Qualcommin piiriin.

Yoga Tablet 10 HD+ sisältää Phone Arenan mukaan lisäksi kahdeksan megapikselin takakameran, kaksi gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa, microSD-paikan, 9000 milliampeeritunnin akun ja Androidin 4.3 Jelly Bean -version. Hinnaksi kerrotaan alle 400 dollaria, mutta Suomessa hinta on todennäköisesti euroina tätä suurempi. Lenovo kertoo Yoga Tablet 10 HD+ -tabletin tulevan myyntiin maailmanlaajuisesti huhtikuun aikana, mutta ei kertonut tulevatko muutokset koskemaan myös Yoga Tablet 8 -mallia.



TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT