AfterDawn logo

AMD pistää rahaa palamaan Gaming Evolved -palkintoihin

Panu Roivas Panu Roivas

AMD on jo pitemmän aikaa tarjonnut Catalyst-näytönohjainajurien mukana Gaming Evolved -ohjelmistoa, joka tarjoaa vastineen Nvidian GeForce Experiencelle tuomalla muun muassa peliasetusten automaattioptimointia ja pelikuvan nauhoitusta. Näiden lisäksi AMD on kuitenkin pistämässä 5 miljoonaa dollaria sovelluksen käyttäjille jakamiin palkintoihin.

Gaming Evolved App antaa pelaajille pisteitä pelien pelaamisesta ja muista aktiviteeteistä, ja pisteiteä riittävästi kerättyä ne voi vaihtaa palkintoihin, joihin kuuluu alennuksia, ilmaisia pelejä ja rautaa. Pisteet voi hyödyntää Raptr-kaupasta, jossa on tarjolla tällä hetkellä muun muassa Sapphire Radeon R7 260X, R9 270 ja R9 270X -näytönohjaimia, sekä kasa vanhempia AMD Never Settle -pelejä. Kattavampi lista palkinnoista löytyy AMD:n blogipostauksesta.


Raptr-sovellukseen perustuva Gaming Evolved App tarjoaa pitkälti samat ominaisuudet kuin GeForce Experience, joskin siitä puuttuu Nvidian ShadowPlayn kaltainen raudalla toimiva pelikuvan tallenus. Lisäksi pelien asetusten optimointi tapahtuu eri tavoilla, Nvidian luottaessa sen työntekijöiden luomiin profiileihin, ja AMD vuorostaan crowdsourcing-dataan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT