AfterDawn logo

Sharpilta uusi 15,6 tuuman Windows 8.1 -tabletti 3200 x 1800 -resoluution näytöllä

Juha Tuppi Juha Tuppi
2 kommenttia

Sharp on julkistanut tuoreimman tablettinsa, joka tarjoaa suuren WQHD-tasoisen näytön ja kannettavan tietokoneen edestä laskentatehoa.

Cnet raportoi eilen Sharpin uudesta lisäyksestä valmistajan tablettitarjontaan: RW-16G1 -tabletti kantaa 15,6 tuuman IGZO-teknologialla varustettua näyttöä 3 200 x 1 800 -resoluutiolla ja pitää sisällään Intelin Core i5 4200U -prosessorin.

Keskusmuistia laitteesta löytyy neljä gigatavua ja tiedon tallennukseen on varattu 128 gigatavua SSD-massamuistia. Laite tulee myös varustettuna Mini DisplayPort -liitännällä, USB 3.0 -porteilla sekä SD-korttipaikalla. Käyttöjärjestelmänä toimii Windows 8.1 Pro.

Valmistaja lupaa laitteelle yhdeksän tunnin akkukeston. Laite painaa noin 1,21 kilogrammaa ja on noin 1,27 senttimetriä paksu. Tabletti on tarkoitus saada myyntiin maaliskuussa, mutta hinnasta ei ole vielä tietoa.

2 KOMMENTTIA

Taeco1/2

Pitää varmaan ostaa pian tabletti, repiä auki ja käyttää sen paneelia tietokoneessa, kun pöytäkonemonitorit on sellaista paskaa. Ihan käsittämätöntä pelleilyä, kun ei valmisteta kunnollisia monitoreita. Tai jos valmistetaan, niin hinta on nelinumeroinen. Sensijaan kohtuullisia huippulitteitä näyttöjä saa alle tonnilla, korkeammalla resoluutiolla ja kaupanpäälle saa kaikennäköisiä muita vimpaimia, kuten prosessorin, akun ja kameran.

hannibal_pjv2/2

Johtuu siitä, että "kukaan" ei käytä enää pöytäkoneita, joten niihin ei enää panosteta. Todelliset markkinat ovat mobiilipuolella, mistä johtuen siellä on vielä kilpailua (toisin kuin pöytäpuolella)...
Tervetuloa dystopiseen tulevaisuuteen.
Onneksi tämä wanha XP rousku päydällä jaksaa vielä hetken. Potkaisemme varmaan tyhjää samana päivänä molemmat...

Terveisin
D. I. No Saurus

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT