AfterDawn logo

Samsungin tuleva Galaxy Tab 3 Lite -tabletti varmistunut ohjekirjan vuodettua nettiin

Juha Tuppi Juha Tuppi

Samsung vahvisti Galaxy Tab 3 Lite -tabletin olevan tulossa laitteen ohjekirjan ilmaannuttua yhtiön puolalaiselle tukisivustolle.

Samsungin tuorein lisäys yhtiön tablettivalikoimaan on seitsemän tuuman Galaxy Tab 3 Lite, joka tarjoaa edulliseen hintaan 1024 x 600 -resoluutioisen näytön, kahden megapikselin takakameran, 1,2 gigahertsin Marvell PXA986 -tuplaydinprosessorin, Vivante GC1000 -grafiikkapiirin, gigatavun keskusmuistia, kahdeksan gigatavua microSD-laajennettavaa tallennuskapasiteettia ja 3 600 milliampeeritunnin akun, kirjoittaa PhoneArena. Laitteesta on saatavissa sekä Wi-Fi- että 3G-versio ja sen käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.2 Jelly Bean.

Lähteen mukaan Galaxy Tab 3 Lite on mitoiltaan 193 x 117 x 9,7 millimetriä ja painaa 310 grammaa. Puolalainen jälleenmyyjä X-Kom ottaa jo vastaan tilauksia laitteesta hinnoitellen Wi-Fi-mallin 165 dollariin ja 3G-version 263 dollariin.


Tätä uutista kirjoitettaessa tabletin ohjekirja oli ilmeisesti jo poistettu Samsungin puolalaiselta sivustolta. Ohjekirjan kaavakuvat tabletista ovat edelleen nähtävissä muun muassa Engadgetin ja PhoneArenan sivustoilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT