AfterDawn logo

DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä

Juha Tuppi Juha Tuppi
1 kommentti

Yhdysvaltalainen animaatioistaan tunnettu elokuvastudio DreamWorks on ilmoittanut tuovansa keväällä markkinoille lapsille suunnatun Dreamtab-tabletin.

New York Times raportoi eilen DreamWorksin julkaisevan lapsille suunnatun kahdeksan tuuman Android-pohjaisen tabletin. Laite valmistetaan yhteistyössä lasten tablettitietokoneita aikaisemminkin tehneen Fuhu -yhtiön kanssa.

Tablettiin on tarkoitus tuottaa runsaasti DreamWorksin animaatioihin perustuvaa automaattisesti latautuvaa sisältöä. Lisäksi animaatiohahmoja voidaan hyödyntää erinäisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi rajoittamaan laitteen käyttöaikaa: lapsi laittaa tabletin helpommin syrjään, jos Shrek-peikko esittää hauskan tempun ja kehottaa sen jälkeen lasta sammuttamaan laitteen.

Lähteen tietojen perusteella lapsille suunnatuille tableteille on markkinoita: Fuhu myi viime vuonna yli kaksi miljoonaa 6-11 -vuotiaille suunnattua tablettia, joihin ladattiin viikottain yhteensä yli 20 miljoonaa suoratoistolähetystä. Lisäksi DreamWorks ja Fuhu suunnittelevat lelujen integroimista tabletin käyttökokemukseen.


Valmistajat myös muistuttavat, että kyseessä ei ole pelkkä lelu: säädettäessä "aikuisten tilaan" laite tarjoaa käyttäjälle iPadia vastaavat tehot. Laitteesta suunnitellaan myös 12 tuuman versiota.

DreamWorksin Dreamtab on tarkoitus esitellä ensi viikolla CES-messuilla Las Vegasissa, ja myyntiin se tulee kevään aikana. Lähteen mukaan hinta tullee jäämään alle 300 dollariin.


1 KOMMENTTI

Fulca871/1

Juu Juu.
Tai sitten suoraan lapsille kunnon Tabletit, niin muutaman käytön jälkeen niistä tulee viisaampia kuin meistä mitä olimme tuon ikäisenä.

Hienoa ja jännää kun tekniikka kasvaa. Kun nykyään minun isäni ei osaa kovin tietokoneita käyttää hyvin ja nyt kun itse osaa ja sitten osaa oma lapsi tulevaisuudessa, niin se on jotenkin huvittavaa, että Elektroniikka voi sitten yhdistää jollain tavalla perhettä erillä tavalla kuin nykyään. :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT