AfterDawn logo

LG tuomassa CES-messuille uuden 980 gramman kannettavan sekä 11,6 tuuman tabletin

Juha Tuppi Juha Tuppi

Tuoreimpien tietojen mukaan LG on tuomassa CES-messuille Las Vegasiin näytille muun muassa uuden kevyen kannettavan tietokoneen sekä 11,6 tuuman tabletin.

PCWorld raportoi tänään LG:n uusimmista tuotteista, jotka on tarkoitus esitellä CES-messuilla Las Vegasissa ensi viikolla. Laitteisiin kuuluu 13,3 tuuman teräväpiirtonäytöllä varustettu 13Z940 Ultra PC -kannettava, jonka sisuksista löytyy Intelin Haswell-pohjainen i5 -prosessori ja 256 gigatavua SSD-massamuistia tiedon tallennusta varten. Tietokoneesta löytyy myös LG:n "lukumoodi", joka sallii haluttaessa näytön taustan muuttamisen paperin näköiseksi lukemisen helpottamiseksi ja silmien rasittumisen vähentämiseksi. Kannettava on paksuimmillaan 13,6 millimetriä ja näytöllä on 4,4 millimetriä paksu etupaneeli. Painoa laitteella on vain 980 grammaa.

Messuilla esiteltävät uudet Tab-Book 2 -tabletit on varustettu esiin liu'utettavalla QWERTY-näppäimistöllä ja 11,6 tuuman kosketusnäytöllä. Tablettien lippulaivamalli 11T740 pitää myös sisällään Intelin Haswell-sarjan i5 -prosessorin ja painaa 1,05 kilogrammaa. Yksinkertaisemmasta 11T540-mallista ei ole vielä laitteistotietoja, mutta sen on ilmoitettu painavan vain 930 grammaa.


Lisäksi LG:n on tarkoitus esitellä myös uusi 27 tuuman teräväpiirtonäytöllä varustettu PC, jossa on Nvidian GeForce GT 740M -näytönohjain, ja jota on tarkoitus kyetä käyttämään niin tietokoneena kuin televisionakin.

Laitteiden saapuminen markkinoille sekä niiden hinnoittelu paljastetaan todennäköisesti messuilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT