AfterDawn logo

Nokia Video Director -sovellus yksinoikeudella Lumia 2520 -tabletille

Juha Tuppi Juha Tuppi

Nokia on julkaissut Nokia Video Director -editointisovelluksen yksinoikeudella Lumia 2520 -tabletille. Sovelluksen oheen on julkaistu myös Nokia Video Director Companion -sovellus Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetuille Lumia-älypuhelimille, joka mahdollistaa videomateriaalin siirtämisen puhelimesta tabletille.

PhoneArenan mukaan Nokia ilmoitti taannoin julkaisevansa sovelluksia uuden Lumia 2520 -tabletin myötä. Näiden sovellusten joukkoon kuului Nokia Video Director, joka on nyt saatavissa yksinoikeudella Lumia 2520 -tabletille. Nokia Video Director on videomateriaalin editointiin tarkoitettu sovellus, joka mahdollistaa muun muassa kuvien ja videomateriaalin yhdistämisen yhdeksi "elokuvaksi". Sovelluksen avulla voidaan säätää elokuvan tyyliä sekä lisätä erikoisefektejä, taustamusiikkia ja tekstiä videolle.

Sovelluksen yhteyteen on julkaistu myös Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetuille Lumia-älypuhelimille tarkoitettu Nokia Video Director Companion -sovellus, jonka avulla käyttäjä voi siirtää kuvia ja videomateriaalia puhelimestaan tabletille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT