AfterDawn logo

Windows 8.1:ssä haavoittuvuus: Microsoft maksoi löytäjälle 100 000 dollaria

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Microsoft maksaa 100 000 dollarin palkinnon tietoturvatutkija James Forshaw'lle, joka keksi Windows 8.1:een tepsivän uudenlaisen hyökkäysmenetelmän. Ohjelmistoyhtiö lupasi kesällä kyseisen summan sille, joka löytää täysin uudenlaisen haavoittuvuuden sen uudesta käyttöjärjestelmästä.

Microsoftin mukaan eräs sen omista tietoturvatutkijoista keksi samaan aikaan Forshaw'sta riippumatta samankaltaisen hyökkäysmetodin. Forshaw'n löytämä metodi oli kuitenkin niin laadukas ja paljasti samalla muitakin hyökkäysvariantteja, että Microsoft näki aiheelliseksi palkita hänet.

Forshaw'n löydön tarkempia yksityiskohtia ei haluta vielä paljastaa, koska Microsoft ei ole vielä ehtinyt tilkitsemään Windows 8.1:n aukkoja.

3 KOMMENTTIA

stageout1/3

Onko win.8.1, rehellisesti, kunnialla Chromen toiminnalle kunniallinen alusta?

Boss932/3

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk..._yahoo-kauppaan
Hmm... Kummallekohan on enemmän tunkua tietoturva-aukkojen etsijöistä? =D

stageout3/3

Originally posted by Boss93:

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2013/10/01/yahoo_palkitsi_merkittavan_tietoturva-aukon_loytajat_kympin_lahjakorteilla_yahoo-kauppaan
Hmm... Kummallekohan on enemmän tunkua tietoturva-aukkojen etsijöistä? =D

Urkkijoita on kuitenkin joka mutkassa ja kolossa, joten se siitä.
Chrome sinne (8:aan) ei istu vanhaan malliin, on sanottu. Bill Gates voi omasta halusta ottaa hatkat MS hallituksesta, pelkkää kyllästymistään - ja kukaties maksaisi jolle kulle joka pääsisi lopettamaan koko 8.1 palikkalaatikon. Lopullisesti.
Olin päälle 50 v. sitten lastentarhassa - mutta vieläkin kyllästynyt palikkaleikkeihin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT