AfterDawn logo

Uudet iPadit esitellään samana päivänä kuin Nokia Lumia 2520

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden 22. lokakuuta, kirjoittaa All Things D. Sivusto paljasti iPhonen syyskuisen julkistustilaisuuden päivämäärän ennen kuin Apple ehti lähettää viralliset kutsut tapahtumaan.

Applen odotetaan esittelevän tilaisuudessa toisen sukupolven iPad minin, jossa on Wall Street Journalin tietojen mukaan Retina-näyttö. Myös isompi iPad on saamassa speksipäivityksen, minkä yhteydessä sen designia päivitetään "minimäiseksi". Toistaiseksi ei ole selvää aikooko Apple lisätä sormenjälkilukijan uusiin iPadeihin, mutta huhujen mukaan näin olisi käymässä.

IPadien lisäksi Apple päivittää Mac-tietokoneet tilaisuudessa. MacBook Air -tietokoneet päivitettiin jo kesällä Haswell-suorittimiin ja muutama viikko sitten saman kohtelun sai iMac. Lokakuun lopulla päivitettävät tietokoneet ovat näin ollen MacBook Pro, Mac Pro ja Mac mini. OS X Mavericks on saavuttanut Golden Master -statuksen, eli se alkaa olla valmis julkaistavaksi.


Applen tilaisuus pidetään samana päivänä kuin Nokia World alkaa ja Microsoftin Surface 2:n tulee myyntiin. Nokian uskotaan esittelevän Lumia 2520 -tabletin Nokia Worldissä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT