AfterDawn logo

Microsoft tarjoaa vanhoista iPadeistä yli 200 dollarin hyvitystä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Microsoft on käynnistänyt yhdysvaltalaisissa kivijalkamyymälöissään vaihtokampanjan, jossa se vaihtaa vanhan iPadin vähintään 200 dollarin arvoiseen Microsoft Store -lahjakorttiin. Microsoftin odotetaan esittellevän uudet Surface-tabletit 23. syyskuuta, joten lokakuun lopulla päättyvä kampanja saattaa kiinnostaa jos on ajatellut iPadin vaihtoa toisen sukupolven Surfaceen.

Kampanjan piiriin kuuluvat hyväkuntoiset toisen, kolmannen ja neljännen sukupolven iPadit. IPad ministä ja ensimmäisen sukupolven iPadistä ei saa hyvitystä. Surface RT:n hinnat alkavat 349 dollarista.

Aiemmin kesällä Microsoft laski Surface RT:n hintaa maailmanlaajuisesti 30 prosentilla. Elokuussa Microsoft tyhjensi varastojaan Surface Pro -laitteista alentamalla muutamissa maissa Surface Pron hintaa 100 dollarilla.

2 KOMMENTTIA

Gathago1/2

Toivottaisin tervetulleeksi tälläisen kampanjan myös tänne :)

tataka2/2

Originally posted by Gathago:

Toivottaisin tervetulleeksi tälläisen kampanjan myös tänne :)

veikkaan että saat enemmän jos myyt esim huutonetissä. tai no jos se on 200 euroa 2 sukupolven 16 gigan ipadista niin sit se ei ole ihan huono diili. tosin jos on ostanut lisävempeleitä esim smart cover niin sit kannattaa myydä itse.

tämähän on microsoftin mainoskampanja eli tuo surkea ipadisi meille voit ostaa paremman windows 8 tablun. tosin järkevämpää olisi antaa rt tablettien ostajille vaikka 25 euron lahjakortin windows sovelluskauppaan niin olisi hyväksi ekosysteemille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT