AfterDawn logo

Kuva julki: Tässäkö on Nokian Windows-tabletti?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Nokian taulutietokonetta on odotettu muutaman vuoden ajan ja tänä syksynä se ollaan kaikesta päätellen vihdoin julkistamassa. Paul Thurrott on julkaissut Winsupersite-verkkosivustolla Nokian Windows RT -tabletin tekniset ominaisuudet ja kuvan.

Thurrottin mukaan tabletista löytyy Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, 10,1 tuuman Full HD -näyttö, LTE-tuki ja Zeiss-optiikalla varustettu 6,7 megapikselin kamera. Sirius-koodinimellä tunnetun laitteen akussa kerrotaan riittävän virtaa yhdellä latauksella 10 tunnin käyttöä varten. Windows RT -tabletille kertyy hintaa 499 dollaria, mutta laitteen nimestä Thurrottilla ei ole tietoa

Thurrott listaa sivullaan muistakin syksyn Windows-uutuuksia. Näistä vain Nokian tabletista ja Microsoftin Surfacesta löytyy Windows RT -käyttöjärjestelmä. Muissa on Intelin suorittimille soveltuva Windows-versio. Nokian odotetaan esittelevän taulutietokoneensa 26. syyskuuta.

2 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/2

Jos Asuksen transformer 100, joka käyttää oikeaa windowsia maksaa sen 350$ ja tämä Nokian RT versio maksaa lähes 500 ilman näppäimistöä, niin ei tule olemaan helppoa...
No ehkä Nokia/MS julkaisee oikeankin täppärin jossain vaiheessa.

RekookeR2/2

Varmasti ollut hyvä bisnes idea julkaista kallis RT tabletti sen jälkeen kun mikkisofta epäonnistui omansa kanssa. Ainakin kännissä se tuntui hyvältä idealta.
Jos siinä olisi ollut oikea windows ja hinta jotenkin perusteltu, niin sit asia olisi ollut toinen...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT