AfterDawn logo

Swypen kehittäjä tuo tableteille nopean Dryft-näppäimistön

Matti Robinson Matti Robinson

Androidin suosituimman vaihtoehtonäppäimistön kehittäjä Randy Marsden on julkaissut videon, jolla hän kertoo uudenlaisesta näppäimistösovelluksesta. Tällä kertaa Marsden aikoo mullistaa tablet-laitteiden näppäimistöt.

Näppäimistö kantaa nimeä Dryft, joka juontaa juurensa tietysti sanasta drift (ajelehtia). Näppäimistö ajelehtiikin käyttäjän sormien mukana niiden liikkeitä seuraten. Sovellus on suunnattu erityisesti tableteilla, joilla saadaan aikaiseksi lähes perinteisen näppäimistön kaltainen kämmenien asettelu.

Marsden kertoo videolla, että Dryft soveltuu useisiin erilaisiin kirjoitustyyleihin mukaillen käyttäjän tottumuksia. Se mahdollistaa sormien laskemisen näppäimistölle ilman painalluksia, sillä näppäinpainalluksiin käytetään liikeanturia eli laitteen pieni heilahdus aktivoi näppäinpainalluksen. Marsdenin mukaan kirjoittaminen Dryftillä onnistuu ilman, että näppäimistöä katsoo.

Marsden vakuuttaa, että Swypeä vallankumouksellisempi Dryft-näppäimistö on ratkaisu kosketusnäyttökirjoittamisen ongelmiin. Se mahdollistaa jopa 80 sanan minuuttinopeuden, kertoo Marsden.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT