AfterDawn logo

Microsoft esittelee uudet Surfacet 23. syyskuuta

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Microsoft järjestää 23. syyskuutta New Yorkissa julkistustilaisuuden, jonka aiheena on yhtiön Surface-tabletit. Ohjelmistojätti julkistanee uuden sukupolven taulutietokoneet tapahtumassa. Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä tulee saataville lokakuun puolivälin tietämillä.

Microsoft kertoi viime viikolla ostavansa Nokian puhelinliiketoiminnan, joten kenellekään ei pitäisi enää olla epäselvää, että Windowsista ja Officesta rahansa tehneestä yhtiöstä on kuoriutumassa palvelu- ja laiteyhtiö. Tätä Microsoft lupasi myös kesän strategia- ja organisaatiouudistuksen yhteydessä.

Microsoftin on huhuttu kehittäneen mini-koon Surfacea, mutta sellaista ei todennäköisesti nähdä tilaisuudessa.

2 KOMMENTTIA

readyEddy1/2

Miksi Microsoft esittelee uudet Surfacet? Eivätkö he todellakaan tajua?

tataka2/2

Originally posted by readyEddy:

Miksi Microsoft esittelee uudet Surfacet? Eivätkö he todellakaan tajua?

surface rt myi tosi huonosti mutta pro malli paremmin tosin pron ongelmana oli huono akkukesto ja myöhäinen markkinoilletulo(eli porukka jäi odottamaan haswell päivitystä) haswell tosin akkukeston korjaa mutta toivonmukaan saisivat uudet myyntiin jo ensi kuun lopulla suomeenkin.

rt ongelmana oli se että tegra 3 ei tarvinnut tarpeeksi hyvää käyttökokemusta minkä uudempi tegra 4 korjaa, tosin sen pitäisi olla halvempi kun atom bay trail tarjoaa suht saman akkukeston, ohuuden, käyttökokemuksen sekä perus windows sovelluksetkin toimivat käyttöjärjestelmän puolesta

minusta power type cover joka tosin on paksu mutta jos se lisäää akkukestoa 25-35% niin se olisi tosi hyvä. itse olen vähän innostunutkin surface 2 prosta, mutta se koska se ja akkunäppäimistö tulee vaikuttaa paljon, sekä mihin hintaan acerin julkaisematon w700 manttelinperijä tulee sekä myös 13 tuuman sony vaio fit/flip, tosin toivoisin acer w700 muutakin kuin vain sen haswellin esim kunnollinen näppäimistötelakka.

microsoft voisi vielä yllättää iloisesti jos surface 2 tai siinä akkunäppiksessä olisi usb(3)/micro usb(johon saa adapterilla perus usb 2)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT