AfterDawn logo

Diablo III saa ensimmäisen lisäosan: Reaper of Souls

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Blizzard on kertonut tänään Gamescomissa huippusuositun Diablo III -pelin lisäosasta. Reaper of Souls -nimeä kantava lisäosa on ensimmäinen lisäosa viime vuoden toukokuussa julkaistulle pelille.

Reaper of Souls tuo mukanaan uutta pelattavaa tasojen, tavaroiden, vastustajien sekä tietysti uuden Crusader-hahmoluokan myötä. Pelattavaa tulee yhden Act-tason verran ja samalla pelaajien maksimitaso nostetaan 70:een. Muutoksia tapahtuu myös Paragon-tasoissa.

Blizzard on julkaissut lisäosasta kaksi videota, joista ensimmäinen tutustuttaa katsojat uuteen pääpahikseen, entiseen arkkienkeliin ja nykyiseen kuoleman enkeli Malthaeliin. Toisessa puolestaan pelikuvaa muun muassa uuden Crusader-hahmon kyvyistä.

2 KOMMENTTIA

Agent_0071/2

GameSpotista löytyy esittelyvideo noista uudistuksista, esim. Loot 2.0 ja uusi artisaani
http://www.gamespot.com/events/gamescom...-souls-6413370/

Sefriol2/2

Blizzard saisi ottaa enemmän mallia Path of Exilestä. Siinä on peli, jossa hahmon kustomointi, gearaus ja craftaaminen on tehty koukuttavan hyvin.

En oikein tykännyt siitä, että hahmo ei tuntunut skaalaavan muuta kuin gearin avulla. Levelit avasivat vain parempia kamoja, mutta muuten hahmo tuntui tyhjältä. Myös tuo gamespotin video ei ainakaan poista kaikkia huolenaiheitani.

esim. D3 craftaus on tylsää ja kuin vuodelta 2001. Samoin gemit ja potionit. Sekin, että casterit skaalaavat täysin aseen vahingosta muutti kaiken aivan liian samanlaiseksi. Peli tarvitsee huimasti lisää variaatiota...
Lista on todella pitkä. Noh, tulen pelin silti ostamaan katsoakseni kuinka kauan sitä jaksaa pelata.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT