AfterDawn logo

WSJ: Apple laittamassa iPad miniin Retina-näytön

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Apple on tuomassa markkinoille tarkalla Retina-näytöllä varustetun iPad minin tänä vuonna, kirjoittaa Wall Street Journal. Retina-näytön tulosta vajaan kahdeksan tuuman iPadiin on liikkunut runsaasti toistensa kanssa ristiriidassa olevia spekulaatioita.

Google esitteli viikko sitten tarkalla näytöllä (1920x1200 pikseliä, 323 ppi) varustetun toisen sukupolven Nexus 7 -tabletin, mikä luonnollisesti lisää odotuksia iPad minin näytön suhteen. Nykyisessä iPad minissä on 1280x768 pikselin näyttö. Toisen sukupolven minin näyttöjen toimituksista vastaa LG, Sharp ja Samsung.


Apple harkitsee WSJ:n mukaan iPad minin värikirjon laajentamista mustasta ja valkoisesta. Lehti kertoi aiemmin, että edullinen iPhone tulisi saataville monessa eri värissä. Apple on testannut värikkäitä tuotteiden kysyntää iPodien avulla.

9to5mac päätteli aiemmin iOS 7:n beta-versiota tutkimalla, että Apple testaa parhaillaan myös Retina-näytötöntä iPad miniä.

1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

Vähän yllätti, että iPad Miniä ei tullut muilla väreillä kuin mustana ja valkoisena. Mielestäni tuohon olisi sopinut täydellisesti Lumioista tutut kirkkaat värit.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT