AfterDawn logo

Outlook-sähköposti ja Office-paketti Microsoftin uudet tablet-houkuttimet

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Microsoft yrittää parantaa tablettiensa menekkiä paketoimalla mukaan uusia premium-sovelluksia kuten Office-paketin sekä täysimittaisen Outlook-sähköpostin.

Office-paketti tulee löytymään kaikista tulevista pienemmistä eli seitsemän ja kahdeksan tuuman Windows-tableteista, jos vain laitteen valmistaja niin päättää. Ainut tähän mennessä julkaistu pienempi Windows-tabletti on Acerin tuore Iconia W3, josta Office-paketti löytyy. Tarjolla on Word, Excel, PowerPoint ja OneNote. Office on jo aiemmin ollut osa Windows RT -järjestelmää ja laajennuksen myötä se tulee myös täysimittaiseen Windows 8 Pro -järjestelmään perustuviin 7- ja 8-tuumaisiin laitteisiin.


Windows RT -laitteiden menekkiä puolestaan yritetään parantaa Windows 8.1 -päivityksen myötä julkaistavalla täysimittaisella Outlook 2013 -sähköpostisovelluksella. Kyseessä on Officen tapaan Windows RT:n rajoitettu työpöytää hyödyntävä sovellus. Tähän mennessä Windows RT -käyttäjille on ollut tarjolla vain kevyeen käyttöön soveltuva Mail-sovellus.

1 KOMMENTTI

Dafly1/1

Ketä nämä muka houkuttelevat? Muillakin vaihtoehdoilla pärjää hyvin ainakin kotikäytössä. Sähköpostiksi Thunderbird ja toimistopaketiksi LibreOffice.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT