AfterDawn logo

Uusi artikkeli: Testissä Windows 8 -tabletti Dell Latitude 10

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Tom's Hardwaren testipenkkiin saapui Windows 8:lla varustettu Dell Latitude 10 -tabletti. Perinteisen Windows-ympäristön tuominen tablettiin on haastava tehtävä, mutta tekee laitteesta varsin mielenkiintoisen.

Kävimme läpi Windows 8:n toimivuutta sekä modernin käyttöliittymän että työpöydän puolella. Erityistä huomiota kiinnitettiin telakointiaseman mukana tuomaan käytettävyyteen ja Atom-suorittimen suorituskykyyn.

Laite yllätti sekä positiivisesti että negatiivisesti käyttöjärjestelmän molemmilla puolilla. Mistä laitteessa sitten kiikastaa ja miksi laite on erityisen mielenkiintoinen?

Lue: Testissä Windows 8 -tabletti Dell Latitude 10

1 KOMMENTTI

harham1/1

Itselläni on tämä ollut käytössä ja jopa tuotannossa.
Laitteen käytettävyys on perinteisen työasema osion ansiosta melkein rajaton. Siinä toimii haluttu selain ja jos käytössä vaikka perinteinen hyvin palveleva DOS merkkipohjainen sovellus. Lisäakulla on kekstoaikaa jopa yllättävän pitkä ja telakointiasema erittäin toimiva. Laajennusmahdollisuudet ovat rajattomat telakassa on portteja tarpeeksi. Tiedonkeruun välineenä voi hyödyntää vaikka usbiin liitettävää viiivakoodilukijaa. Eli tablettiominaisuuksien lisäksi voi hyödyntää tuttuja ohjelmistoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT