AfterDawn logo

Samsung lopettamassa Windows RT -tablettien myyntiä Euroopassa?

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Tiedot Saksasta kertovat Engadgetille, että Samsung on lopettamassa oman Windows RT -tabletin myyntiä osassa Euroopan maista. Heise.de-sivuston tietojen mukaan ATIV Tab -taulutietokoneen myyntiä ajetaan alas heikon kysynnän vuoksi.

Samsung on tiedustellut hiljattain arvostelussamme olleen ATIV Tabin kysyntää jälleenmyyjiltä. Kysyntä Microsoftin tablet-laitteisiin suunnatulle Windows RT:lle on ilmeisimmin ollut heikkoa, joten korealaisyhtiö on päättänyt vähentää myyntiä.

Heise.de:n mukaan Samsungin yhteyshenkilö on kertonut jo CeBIT-messuilla, että myynti lopetetaan Saksassa ja "muissa Euroopan maissa". Epäselvää on mitä nämä muut maat ovat. Samsung ei ole vahvistanut tietoja ja laite löytyy edelleen saksalaisista verkkokaupoista.


Samsung kertoi alkuvuodesta, ettei se tuo RT-tablettiaan Yhdysvaltain markkinoille vaisun kysynnän vuoksi.

1 KOMMENTTI

stageout1/1

Onko tossa jotain kummaa?
En vielä ole nähnyt kollegaa joka haluaisi olla missään tekemisissä 8-8RT:n kanssa.

Käsittääkseni 8 RT ihmeellisten Ofiice ratkaisujensa lisäksi on putipuhdas winkku jolla muut sovelluttukset - mm. Chrome, eivät pelitä.
Tai jos pelittävät - niin salaperäisten taikatemppujen kautta.

Liian monimutkaista vanhalle koiralle. Se on sillä lailla että minun konettani pelittävät hiiri ja näppis. Jollei sitten muussa, niin Linux-distroissa. Joilla taitaa tulevaisuus olla vasta hanskassa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT