AfterDawn logo

Samsungilta kilpailija iPad minille? Tiedot vuotivat

Sami Koivunen Sami Koivunen
1 kommentti

SamMobile-verkkosivusto on saanut käsiinsä tietoa, jonka mukaan aiemmin GT-N5100 -tuotenimellä tunnettu laite tunnetaan nyt virallisesti nimellä Galaxy Note 8.0.

Laitteen nimi viittaa luultavasti kahdeksantuumaiseen näyttöön, joka tekisi siitä kilpailijan samaan sarjaan 7,9 tuumaisen iPad minin kanssa. Huhujen mukaan tuleva laite saatetaan esitellä jo niinkin aikaisin kuin helmikuun lopussa.

SamMobile on saanut tietoa myös laitteen teknisistä tiedoista. Laite tunnetaan nyt koodinimellä Kona ja se sisältää Android 4.2 Jelly Beanin. Tabletissa on 4600 milliampeeritunnin akku ja sen paino on 330 grammaa, kun mitat ovat 211.3 x 136.3 x 7.95 millimetriä. Näyttö on kahdeksan tuuman TFT-näyttö Super Clear LCD -tekniikalla.

Tabletin järjestelmäpiirinä on neliytiminen 1.6 gigahertsin Exynos 4412 ja kameroina viiden megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera. Sisäistä tallennustilaa on joko 16 tai 32 gigatavua ja sitä voi laajentaa microSD-paikan avulla. RAM-muistia löytyy kaksi gigatavua.


Ominaisuuksiltaan Galaxy Note 8.0 ei eroa merkittävästi Applen iPad ministä, mutta Samsung luultavasti hinnoittelee laitteen halvemmaksi. Samalla Galaxy Note 8.0 on jo Samsungin neljäs Note-tuoteperheeseen kuuluva laite. Aiemmin on jo nähty 5,3 tuuman Galaxy Note, 5,5 tuuman Galaxy Note II ja Galaxy Note 10.1 -tabletti. Lisäksi tulossa on jo kolmas Galaxy Note -puhelin.

1 KOMMENTTI

Ranvier1/1

Eikös Galaxy Note 7 ole myös tekeillä?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT