AfterDawn logo

Surface Pro -tabletin akunkesto ainoastaan neljä tuntia

Sami Koivunen Sami Koivunen
2 kommenttia

Surfacen Twitter-tilin mukaan tulevassa tabletissa akunkesto on noin puolet verrattuna alkuperäiseen Surface RT -tablettiin. Eilen uutisoimme, kuinka Microsoft paljasti Surface Pro -tabletin hinnan ja myyntiaikataulun.

Unwired View spekuloi tiedon perusteella, että tulevan Surface Pro -tabletin akunkesto on noin neljä tuntia. Tämä yhdistettynä muihin teknisiin tietoihin Surface Pro -tabletista vaikuttaisi siltä, että tuleva tabletti on selvästi paksumpi, painavampi, kalliimpi ja energiasyöpömpi kuin Surface RT -tabletti. Pro on kuitenkin selvästi tehokkaampi verrattuna RT -tablettiin.

Neljä tuntia on tablettien maailmassa melko vähän, sillä se ei olisi erinomainen tulos edes kannettavissa tietokoneissa. Ultrabookeihin verrattuna Surface Pro on kuitenkin ohuempi ja kevyempi.


Aiemmin arvostelimme Surface RT -tabletin ja kerroimme, kuinka se loi odotuksia Surface Pro -tablettia kohtaan.

2 KOMMENTTIA

bfr1/2

Puolikin tuntia on Redmondin Borgien BSOD -kikkareille ajan pysäyttävä sankariteko josta bardien laulu iloiten raikaa tavernoissa simatuoppien kilkkeessä ilotulituksen valaiseman yötaivaan alla vielä satoja vuosia William Henry "Bill" Gates kolmannen kuolemankin jälkeen. Äkkiä, missä on ennakkotilauskuponki?

perhana2/2

@1
En tiedä minkävärisillä pillereillä yleensä saa noita BSOD-hallusinaatioita aikaan, mutta itse en ole vajaan vuoden windows 8 käytön aikana vielä yhtään sellaista kokenut, vaikka laitteenakin kyseenalaista laatua edustava kiinalainen intel-atom tabletti... niin ja se akunkestohan tässäkin kyllä on vain suunnilleen neljä tuntia, käytöstä riippuen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT