AfterDawn logo

Microsoftin Windows-johtaja erosi - syynä erimielisyydet Ballmerin kanssa?

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Microsoftin Windows-kehitystä johtanut Steven Sinofsky on jättänyt yhtiön, kertovat useat nettisivustot. Sinofsky oli johtamassa alle kuukausi sitten julkaistun Windows 8 -käyttöjärjestelmän kehitystä, mutta Microsoftin virallisen kannan mukaan Sinofskyn lähtöön ei liity mitään dramaattista.

Silti epävirallisten Microsoft-lähteiden mukaan Sinofskyn lähdön taustalla olivat muun muassa erimielisyydet yhtiön toimitusjohtajan Steve Ballmerin kanssa sekä Sinofskyn tiukka keskittyminen vain Windows-osaston johtamiseen. Microsoftin käydessä läpi yhtä yhtiön suurimmista muutoksista ikinä, yhteistyö eri osastojen välillä on äärimmäisen tärkeää, eikä Sinofskyn nähty kykenevän yhteistyöhön, kertoo AllThingsD:n omiin lähteisiinsä vedoten.

Yhtiön virallisessa tiedotteessa toimitusjohtaja Steve Ballmer hehkuttaa kuitenkin Sinofskyn työpanosta, mutta toisaalta painottaa tarvetta yhteistyön ja integraation lisäämiseen eri kehitystiimien välillä. Myös eroava Sinofsky kommentoi Microsoft-aikaansa positiiviseen sävyyn ja kehuu työtovereidensa ammattitaitoa ja ystävällisyyttä.

2 KOMMENTTIA

yamaneko1/2

Alkaako Metro-lässähdyksen vaikutukset näkymään näin pian?

Curvy22/2

Erikoista, viittaako tämä teamin erimielisyyksiin?
Mitähän Paul Allen ja Bill Gates miettivät asiasta?
Kun eihän tässa kasissa ole mitään vikaa, ainakaan vielä ei ihmeempiä bugeja ole löytynyt.
Ja toiseksi, ei kai näitä uusia juttuja kehitellä huvin vuoksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT