AfterDawn logo

Isommalla muistilla varustettu Nexus 7 tuli virallisesti myyntiin -- Suomeen vasta myöhemmin

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Vaikka Google on joutunut New Yorkia uhkaavan hurrikaanin vuoksi perumaan tälle päivälle suunnitellun julkaisutilaisuuden, 32 gigatavun muistilla varustettu Nexus 7 -tabletti on tullut myyntiin monin paikoin Yhdysvalloissa. Asukselta kerrotaan, että Suomen kauppoihin 32 gigatavun mallia voidaan odotella aikaisintaan loppuvuodesta.

Uuden version julkaisun myötä pienimmällä muistimäärällä varustettu malli vaikuttaisi poistuvan markkinoilta ja isommat mallit ovat asettumassa edeltäjiensä hintatasolle. Uuden hinnoittelun myötä Google myy 16 gigatavun mallia vanhan 8 gigatavun mallin hinnalla eli 199 dollarilla (+ paikalliset verot). Isompi 32 gigatavun malli puolestaan on asettumassa 16 Gt mallin vanhaan hintaan 249 dollariin.

Koskan Pohjoismaiden osalta isomman mallin saatavuudesta ei ole vielä olemassa tarkempia tietoja, Asukselta ei myöskään oteta kantaa tuleeko uusi malli muuttamaan laitteiden hinnoittelua merkittävästi Suomen osalta.

2 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/2

Kivasti kurittavat tuolla Aplen pikkutäppäriä, mutta eivät silti taida vaikuttaa sen myyntiin pätkääkään... Joko Aple laitteita ostaa, tai sitten ei... Sillä ei hinnalla liene mitään väliä. Mutta hyvää päivittämistä joka tapauksessa!

AhKeefas2/2

Tällainen menee joululahjaksi suosituksestani
US: Nexus 7 32GB 3G 299$

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT