AfterDawn logo

Näin katsot Applen tilaisuuden myös Windows-koneilla

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Applen piakkoin alkava julkistustilaisuus on pitkästä aikaa katsottavissa myös netissä, mutta yhtiö on päättänyt rajata katselijakunnan vain Applen laitteiden omistajiin. Streami on kuitenkin toteutettu avoimella protokollalla, joten myös Windows-käyttäjät pääsevät katsomaan iPad Minin julkaisua livenä.

Streamin katseluun riittää VLC-sovellus tai mahdollisesti myös muut vastaavat sovellukset. VLC:n voi ladata esimerkiksi Download.fi-palvelusta.

Avaa sovelluksen Media-valikosta Open Network Stream ja laita osoitteeksi http://qthttp.apple.com.edgesuite.net/1010qwoeiuryfg/sl.m3u8 tai vaihtoehtoisesti http://devimages.apple.com/iphone/samples/bipbop/gear1/prog_index.m3u8. Raporttien mukaan osoitteiden toimivuus vaihtelee, joten kokeile toista jos toinen ei toimi.



Osoitteen syöttämisen jälkeen paina Play ja videon pitäisi toimia.

Päivitys 20:04 Streamit eivät vaikuttaisi toimivan tällä hetkellä. Jos toimiva streami löytyy, ilmoittakaa kommenteissa.

Päivitys 20:10 Ilman VLC-sovellusta toimiva Streami löytyy tällä hetkellä osoitteesta http://www.ustream.tv/ltktv. Mukana tosin myös kommentointia.

1 KOMMENTTI

aares1/1

Hassua, mutta kyllä nuo WMP:lla näkyy. Tais olla uutisankka koko juttu tai sitten Applen propagandaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT