AfterDawn logo

Reuters: Apple järjestää julkistustilaisuuden lokakuun lopulla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Uutistoimisto Reutersin mukaan Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden 23. lokakuuta. All Things D -sivusto ehti kertoa saman tiedon päivää aikaisemmin. Tilaisuudessa esitellään todennäköisesti kilpailija Googlen Nexus 7:lle ja Amazonin Kindle Fire HD:lle.

IPad miniksi kutsuttu laite julkaistaan näin ollen kolme päivää ennen kuin Microsoftin Windows 8 -käyttöjärjestelmä ja Microsoft Surface -tabletti tulevat saataville. Applen tilivuoden viimeisen neljänneksen tulos julkistetaan 25. lokakuuta, joten Apple-aiheisia uutisia on luvassa kuun lopulla paljon.

Analyytikot pelkäävät iPad minin julkaisua, sillä se voi olla vaaraksi Applen erittäin hyville marginaaleille. Googlen tiedetään myyvän jo nyt Nexus 7:ää lähes olemattomilla marginaaleilla, tuotto kerätään sisällönmyynnistä. Myös Amazon on paljastanut, että se myy Kindle-tabletteja tuotantokustannuksia vastaavalla hinnalla.


Kuun lopulla selviää lähteekö Apple mukaan hintakilpailuun, vai uskooko se kuluttajien olevan valmiita maksamaan sen brändistä ja palveluista ylimääräistä.

3 KOMMENTTIA

JoniS1/3

"vai uskooko se kuluttajien olevan valmiita maksamaan sen brändistä ja palveluista ylimääräistä."

sitähän ne on tehnyt aina ja tulee tekemään.

squi2/3

Originally posted by munkki666:

"vai uskooko se kuluttajien olevan valmiita maksamaan sen brändistä ja palveluista ylimääräistä."

sitähän ne on tehnyt aina ja tulee tekemään.

Jos Apple kuitenkin päättää hinnoitella iPad Minin jonnekkin 300 dollarin tuntumaan, niin tulee Nexus 7:lle ja muille kyllä tiukkaa kilpailua.

Curvy23/3

Hyvin on ajoitettu, eli yritetään nostaa yhtiön markkina-arvoa, ennen tulosjulkaisua.. Mitä ihmeellistä noissa , no tietysti kun sekä Californian tuomio meni nurin ja kuinkahan paljon ne siitä typerästä sveitsin kello-jutusta joutuivat maksaan on? Varmaan jo pelkkä i-kirjainkin täytyy jonkun patentoida omaan käyttöönsä.
Enempi toi brändi tuli tossa mieleen, mutta jos maksat vastaavasta tuotteesta puolet vähemmän, niin sillä voi saada koko talven mielibrandyt merkkiliikkeistä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT