AfterDawn logo

Julkaisu lähestyy - lisää kuvia iPad Ministä

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Applen odotetaan julkaisevan iPad Mini -nimellä tunnetun pienemmän iPad-version lokakuun 23. päivä ja julkaisun lähestyessä laitteesta on saatu taas uusia kuvia. Uusimmat kuvat tulevat 9to5mac.com-sivuston Sonny Dicksonilta, jonka kuvissa näkyy väitetty iPad Mini yhdessä kolmanne sukupolven iPadin kanssa.

Kuvista ei juuri paljastu uutta tietoa, iPad Mini on käytännössä pienempi alumiininen iPad, jonka kuvasuhde vaikuttaisi olevan lähempänä uusimman iPhonen 16:9 kuvasuhdetta kuin 9,7 tuuman iPadin 4:3 muotoilua.

Syystä tai toisesta laitteesta näytetään ainoastaan takakuori ja muutamia yksityiskohtia kuten alareunan Lightning-liitäntä sekä iPhone 5 -mallia muistutta kaiutinritilä liitännän ympärillä. Toisin kuin uudessa iPhonessa, kuulokeliitäntä vaikuttaisi olevan laitteen yläreunassa.


Aiempien huhujen perusteella laitteessa ei välttämättä ole 3G-yhteyksiä, mikä todennäköisesti mahdollistaisi hinnan painamisen merkittävästi nykyisiä iPad-malleja alemmas. Apple tuskin ryhtyy kuitenkaan kilpailemaan pelkästään hinnalla saman kokoluokan Android-tablettien kanssa (esimerkiksi 199 dollarin Nexus 7 ja Kindle Fire), vaan yhtiön tyyliin kuuluu enemmänkin pieni premium-hinnoittelu, jonka moni on kuitenkin valmis maksamaan.


Edit 12.10. 14:31: Muutettu julkaisun odotettua päivämäärää

1 KOMMENTTI

ep_1/1

Eikös nämä aiemmat vuodot ovat olleet nimenomaan iPad "minin" kotelosta? Olisiko niin, että tällä Dicksonilla on vain tuo metallinen takakuori?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT