AfterDawn logo

HTC pitää taukoa tablettien valmistuksessa

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

HTC on ilmoittanut, että yhtiö vetäytyy Yhdysvaltain tablet-markkinoilta eikä sen tabletteja näy myynnissä juuri muuallakaan. HTC on julkistanut vain kolme eri tablet-mallia, jotka kuitenkin ovat menestyneet vaatimattomasti.

HTC:n kolmesta tabletista Suomeen asti saapui vain Flyer, jonka myynti alkoi keväällä 2011. Suomessa hinnat alkoivat 650 eurosta, mikä oli siihenkin aikaan kova hinta, ottaen huomioon tabletin pienemmän koon verrattuna esimerkiksi markkinajohtaja iPadiin.

Heikosta menestyksestä huolimatta yhtiö ei ole ainakaan myönnä olevansa pettynyt ensimmäisiin tablet-kokeiluunsa. "HTC on tyytyväinen yhtiön ensimmäisii kokeiluihin tablettien saralla ja kuten mitkä tahansa mobiililaitteet, nekin ovat tulleet tiensä päähän ja poistuvat markkinoilta", yhtiö kommentoi mm. Techno Buffalo -sivustolle.

Raporttien mukaan HTC ei kuitenlaan ole luopunut tableteista kokonaan, vaan yhtiön tarkoituksena on tarkkailla tilannetta ja mahdollisesti julkaista uusi tabletti kun se nähdään kannattavaksi. HTC:n seuraava tabletti saattaisi siis olla Windows 8 -järjestelmällä varustettu, jos yhtiön läheinen suhde Microsoftiin jatkuu tulevaisuudessa.

1 KOMMENTTI

tonttila1/1

Ai, HTC on tehnyt tablettejakin... :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT