AfterDawn logo

Antecilta uusia koteloita Performance One -sarjaan

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Antec on julkaissut kolme uutta kotelomallia yhtiön suosittuun Performance One -sarjaan. Uusista tulokkaista kaksi on lähes kokonaan valkoista ja yksi perinteisempi tumma grafiitinharmaa.

Uudet kotelot muistuttavat läheisesti alkuperäistä P280-mallia ja käytännössä ainoat erot ovat uudet värivaihtoehdot sekä ikkunalla varustettu sivupaneeli. Pelkästään valkoisen kotelon haluaville on tarjolla P280-MW, joka valkoinen sisuksiaan myöten lukuun ottamatta mustia kaapeliläpivientejä. P280-MW Window on puolestaan sama valkoinen malli varustettuna ikkunan sisältävällä sivupaneelilla. P280 Window on perinteinen musta/grafiitinharmaa kotelo ikkunalla.

Muilta ominaisuuksiltaan uutuudet vastaavat edeltäjäänsä. Kotelon mitat ovat edelleen 570 x 225 x 520, kotelo sisältää yhdeksän korttipaikkaa, kolme 5,25 tuuman paikkaa ja yhteensä kuusi 3,5/2,5 tuuman paikkaa. Kotelon sisäreunat on edelleen varustettu vaimentavalla materiaalilla.



Uusien koteloversioiden luvataan saapuvan kauppoihin 13. lokakuuta eli aivan lähiaikoina.

1 KOMMENTTI

Bodomed1/1

Tuota valkoista ilman sivuikkunaa kuolasinkin tuossa yhdessä liikkeessä. Täytyy vaan tovi odottaa että hinta on sopiva ja eikä onneks ole pakko uusia koppaa juuri nyt!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT