AfterDawn logo

"Windows 8 ei ole vielä valmis"

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Siruyhtiö Intelin toimitusjohtaja Paul Otellinin mukaan Microsoftin Windows 8 ei ole vielä valmis. Yksityistilaisuudessa puhuneen Otellinin mielestä ohjelmisto vaatii vielä paljon viilaamista, kertoo Bloomberg.

Windows 8:n on tietyllä rajoja rikkova käyttöjärjestelmä, sillä sen kehityksessä on huomioitu myös Intelin x86-arkkitehtuurin ulkopuolisia järjestelmiä (ARM). Windows RT (8:n ARM-versio) rikkoo näin ollen pitkään kestäneen Wintel-yhteistyön.

Katkeralta haiskahtavista puheista huolimatta Intel aikoo panostaa täysillä Windows 8:aan ja kosketusnäytöllisiin läppäreihin.

2 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/2

Ainahan release versio on ollut se viimeinen beta. Valmis tuote on ollut sitten kun service pack 1 on tullut ulos, joten ei mitään uutta tälläkään kertaan... Move on, move on...
Mutta kuten win 7 oli hyvin valmis julkaisuhetkellä, niin tuntuisi olevan win 8:kin, joten ihan mahdottomiin ongelmiin ei uudella koneella pitäisi joutua tälläkään kertaa vaikka liittyisi beetatestaajiin jo heti alussa. Wanhemmalla raudalla ei ehkä ihan heti kannata hypätä mukaan. Sen verta ajuireissa on eroa win7:skaan verrattuna.

arcanix2/2

Ehkä sitten SP3:ssa jo.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT