Parhaat työpöytänäytöt: kesä 2012

Kirjoittaja Panu Roivas,

Parhaat työpöytänäytöt: kesä 2012
Kesän osto-opassarjassamme olemme jo ehtineet tutustua tämän hetken tilanteeseen pelinäytönohjainten, SSD-asemien sekä pelisuorittimien osalta. Tällä kertaa vuorossa ovat näytöt, jotka ovat hyvin keskeinen osa PC:n käyttöä.

Näyttöjen tapauksessa pätee kuitenkin sama asia kuin sängyn ostossa, eli jos aikoo viettää ison osan päivästään sen ääressä, kannattaa ostaa kerralla hyvä. Tässä artikkelissa opastamme työpöytänäyttöjen saloihin ja selitämme näyttöjen valinnassa olennaiset termit. Lisäksi valitsemme muutamia suositeltavia malleja jokaiseen budjettikategoriaan.

Parhaat työpöytänäytöt: kesä 2012

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille