AMD jäi niukasti voitolle Q2 2012

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

AMD jäi niukasti voitolle Q2 2012
AMD varoitti viime viikolla yrityksen liikevaihdon tippuneen kuluneella neljänneksellä 11%. Yritys on nyt saanut julkaistuksi viralliset vuoden toisen neljänneksen tulokset, joiden mukaan sen liikevaihto oli 1,41 miljardia dollaria ja nettotulo 37 miljoonaa dollaria plussan puolella.

AMD:n mukaan tulos oli odotettua heikompi johtuen maailmantalouden nykytilanteesta, joka on johtanut pienempiin tilauksiin OEM-kumppanien toimesta. Erityisesti prosessorien myynti Euroopassa ja Kiinassa on takkuillut. Vaikka AMD vetoaakin maailmantalouden tilanteeseen, ei sen Bulldozer-arkkitehtuurin suorittimet ole juurikaan tehneet vaikutusta ainakaan harrastelijoiden parissa, mikä näkynee tuloksessa. AMD kuitenkin uskoo yhä APU-suorittimiinsa ja HSA-arkkitehtuurin kilpailukykyyn tulevaisuudessa.

Prosessorien lisäksi myös näytönohjainpuolella oli hiljaista liikevaihdon tippuessa 5 prosenttia edelliseen neljännekseen verrattuna, ollen 367 miljoonaa dollaria. GPU-puolen operatiivinen tulos oli 31 miljoonaa dollaria.

1 kommentti

theoneandonly
Amd athlonin prossut on huippuja :3

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille