Acerin perustaja: Microsoftille Surfacen myynti on lähes yhdentekevää

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Acerin perustaja: Microsoftille Surfacen myynti on lähes yhdentekevää
Microsoftin Surface-taulutietokone aiheutti paljon kuhinaa -- sekä ennen että jälkeen julkistuksen. Monet ovat epäilleet, että PC-valmistajat ovat vihoissaan ohjelmistoyhtiölle heidän reviirille tunkeutumisesta. Acerin perustaja näkee asian kuitenkin toisin.

Stan Shihin mukaan Surface pitää ajatella laitteena, jolla Microsoft laittaa vipinää PC-valmistajien kinttuihin ja edesauttaa Windows 8:n yleistymistä. Microsoftille on hänen mielestään lähes yhdentekevää paljonko kuluttajat sitä ostavat. Tärkeämpää on, että muut valmistajat innostuisivat Windows 8 -pohjaisista tableteista. Microsoft tienaa käyttöjärjestelmälisensseillä paremmin kuin omalla raudalla. Shihin arvion mukaan Microsoft lopettaa tabletin myynnin, kunhan Windows 8:n saanut tarpeeksi tuulta alleen.

Digitimesin mukaan Microsoftin taulutietokoneiden valmistuksesta vastaa Pegatron. ARM-version myyntihinnaksi on arvioitu 599 dollaria, Intelin Ivy Bridge -suoritinta käyttävä malli on arvioitu 200 dollaria kalliimmaksi.

1 kommentti

Sakke88
Microsoft tekee saman kuin google nexus sarjallaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille