AfterDawn logo

Microsoftilta "iso julkistus" maanantaina

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Microsoft on lähettänyt lehdistölle kutsuja, joissa heitä pyydetään olemaan läsnä, kun yhtiö esittelee "suuren julkistuksen" maanantaina Los Angelesissa. Kaksi päivää ennen Windows Phone -aiheista esittelyä järjestettävä tilaisuus käsittelee ennakkoarvioiden mukaan Windows RT:tä.

Uusia Windows RT -tabletteja olisikin varaa esitellä, sillä toistaiseksi vain Asus on paljastanut sellaisen julkisuudelle. Samalla saattaa selvitä keiden kanssa Microsoft on tehnyt läheisintä yhteistyötä tablet-rintamalla. HTC ei tiettävästi kelvannut ohjelmistojätille kokemuksen puutteen takia.


All Things D raportoi, ettei tilaisuudessa välttämättä nähdä Microsoftin kumppaneiden tabletteja. Siellä saatetaan esitellä Microsoftin oma taulutietokone. Tämä on sikäli poikkeuksellista, että Microsoft on yleensä pysytellyt melko kaukana rautavalmistuksesta (kun Xboxia yms. ei huomioida).

Nokiankin tiedetään suunnittelevan tablettia, jonka on uskottu perustuvan Microsoftin uuteen käyttöjärjestelmään. Nokia ei kuitenkaan ole sanonut, että se julkaisisi tällaista laitetta. Matkapuhelinvalmistaja on myös terävöittänyt, ettei se halua olla "yksi tablet-valmistaja muiden joukossa." Voisiko Microsoft-tabletti olla luotu yhteistyössä Nokian kanssa? -Spekulointia, spekulointia...

Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös uusi tableteille räätälöity Office.

4 KOMMENTTIA

3rd_party1/4

Vielä kun lukee keltaisen lehdistön "uutisia" aiheesta, niin huomaa että tilaisuutta koskevat huhut kattavat kaiken MS:n Nokia-kaupoista hieman muokattuun Officeen.

No, ainakin joku huhuilija pääsee toteamaan "minähän sanoin".

Sefriol2/4

Originally posted by 3rd_party:

Vielä kun lukee keltaisen lehdistön "uutisia" aiheesta, niin huomaa että tilaisuutta koskevat huhut kattavat kaiken MS:n Nokia-kaupoista hieman muokattuun Officeen.

No, ainakin joku huhuilija pääsee toteamaan "minähän sanoin".

:D

Repesin niin täysin, koska tämä on niin totta.

ep_3/4

Ja nämä Nokian myymiseen uskovat perustelevat väitettä sitten vielä sillä, että Nokia siivosi eilen alta ylimääräiset työntekijät.

roponen4/4

Eiköhän se Microsoft ole "omistanut" Nokian jo hyvän aikaa. Nyt saattaisi tulla julkistus että Microsoft omistaa Nokian.

Olisiko itsekin hiukan negasävyinen M$ sitten parempi brändi myydä luureja ja tabletteja kuin pahoin ryvettynyt Nokia? Saattaisi pian ollakin... Sen verran huolella on Nokia painettu maan rakoon.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT