AfterDawn logo

Pogue: Apple päivittää iMacin ja Mac Pron ensi vuonna

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Apple uudisti eilen käynnistyneessä WWDC-kehittäjäkonferenssissa MacBook-mallistonsa ja esitteli uuden 15-tuumaisen Retina-näytöllä varustetun mallin. Ennakko-odotuksista huolimatta desktop-malleihin ei juurikaan koskettu.

Jotkut ovat epäilleet Applen hylkäävän iMac- ja Mac Pro -tietokoneet kokonaan. Yhtiön liiketoiminta on keskittynyt voimakkaasti kannettaviin laitteisiin ja fokus tulee säilymään niissä takuu varmasti myös tulevaisuudessakin. Pöytäkoneet ovat tässä mielessä kuin valkoisia variksia Applen valikoimassa.

Pöytäkoneita ei kuitenkaan hylätä vielä. Näin kertoo The New York Timesin kolumnisti David Pogue, joka kuuli Applen suunnitelmista suoraan i-yhtiön johtajalta. Mac Pro- ja iMac-mallistojen uusiminen ja uudet designit ovat suunnitteilla. Todennäköinen julkaisuajankohta on vuosi 2013.


Mac Pro -mallistoa ehostettiin hieman kaikessa hiljaisuudessa WWDC:n avajaisten yhteydessä. IMac päivitettiin Sandy Bridge -suorittimiin viime vuonna.

Päivitys (13.6.2012). Applen toimitusjohtaja Tim Cookin mukaan Mac Pro -koneiden käyttäjille ollaan tuomassa jotakin uutta ensi vuonna.

1 KOMMENTTI

Orobash1/1

Tosta tulikin mieleeni että paikallisen kuppilan viime
torstain karaoke-tapaamisessa, karaoke-juontaja
kehui iTabiansa vuolaasti...

Elikkäs pientä kriittisyyttä nollauutisiin, kiitos.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT