Samsung vaihtaa toimitusjohtajaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Samsung vaihtaa toimitusjohtajaa
Samsung Electronicsia vuodesta 2009 lähtien luotsannut Choi Gee-sung jättäytyy yhtiön hallituksen varapuheenjohtajaksi. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi nousee aiemmin sirujen ja LCD-näyttöjen valmistusta luotsannut Kwon Oh-hyun.

Samalla yhtiö muutti johtamiskäytäntöjä niin, etteivät televisiotoiminnasta vastaava Yoon Boo-keun ja tietoliikenneyksikön johtaja Shin Jong-kyun enää raportoi Samsung Electronicsin toimitusjohtajalle.

Toimenpiteellä halutaan rahoitella kriitikkoja, joiden mukaan yhtiön kuluttajaelektroniikkaa valmistavat yksiköt hyötyvät epäreilulla tavalla yhtiön komponenttiyksiköiden antamista tiedoista. Samsungin mukaan muutoksella on hyvin vähän vaikutusta yhtiön operatiiviseen toimintaan.

1 kommentti

johtaja59
Quote:
rahoitella

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille