AfterDawn logo

E3-messujen parhaat trailerit - osa 2

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Eilen vauhtiin pääseet E3-messut ovat saaneet Youtuben tulvimaan uusista pelitrailereista. Vaikka mukana ei ollut kovin paljon täysin uusia julkistuksia, trailereissa riittää silti katsottavaa. Alla on toinen osa kokoelmastamme, johon on kerätty kiinnostavimmat uudet trailerit eilisen lehdistötilaisuuksista. Ensimmäisen osan voi tarkistaa täältä.

Yksi eilen julkaistuista peleistä on Assassin Creed III, joka on historiallisen toimintaseikkailusarjan viides osa. Tällä kertaa pelaaja kuljetetaan keskelle Amerikan sisällissotaa. Peli tulee tarjolle lähes kaikille mahdollisille alustoille eli PC:lle, Xbox 360:lle, PlayStationille sekä Wii U:lle tämän vuoden lokakuun loppupuolella.

E3-messuilla saatiin esimakua Nintendon tulevan Wii U -konsolin pelijulkistuksista. Ubisoft on julkaisemassa Wii U:lle zombie-aiheisen pelin, joka poikkeaa virkistävästi Nintendo Wii:n aiemmasta söpöstelystä. Vaikka ZombiU-trailerissa ei näytetä varsinaista peliä, tunnelma näyttää erittäin hyvältä ja zombeisalta ja sopii toivoa, että myös lopputuote lunastaa trailerin lupaukset. ZombiU julkaistaan vain Wii U -konsolille.


Assassin's Creed III

ZombiU

Medal of Honor Warfighter

Need For Speed Most Wanted

Forza Horizon

Hitman Absolution

Beyond: Two Souls

FIFA 13

South Park: The Stick of Truth

Battlefield Premium

Fable: The Journey

The Last of Us

Lisäksi kannatta katsoa seuraavat trailerit: Lost Planet 3, Madden NFL 13, PlayStation All-Stars Battle Royale, Star Wars: The Old Republic Expansion, Matter, Ascend: New Gods, LocoCycle ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä Devil May Cry.

3 KOMMENTTIA

Pihlis121/3

The last of us vaikuttaa todella hyvältä.

KalikoJak2/3

Originally posted by Pihlis12:

The last of us vaikuttaa todella hyvältä.

joo yllätti oikein miten sujuvasti kaikki kulki eikä mikään vaikuttanut "tönköltä". :P Paha sanoa sitten mikä on todellisuus ja kuinka paljon eri asioita tuossa voi oikeasti tehdä vai onko kaikki kohtaukset aina käsikirjoitettu menemään juuri samalla lailla, että käyt aina samat kamppailut joka tyypin kanssa.

Mutta todellakin odotan miltä peli lopulta näyttää. :)

AC3:kin vaikutti ihan ok:lta.

OneMember3/3

Beyond: Two Souls ja The Last of Us iski silmään mukavan oloisina.
Pitää laittaa korvan taakse.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT