Asus julkisti Windows RT -pohjaisen "transformerin"

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asus julkisti Windows RT -pohjaisen "transformerin"
Asus on esitellyt Computex-messuilla Tegra 3 -järjestelmämikropiiriin perustuvaa Windows 8 -tablettia. Android-transformereiden tapaan tabletti voidaan kytkeä sitä varten suunniteltuun näppäimistöön, jolloin kone muuttuu läppäriksi.

Tablet 600 -nimen saaneesta laitteesta löytyy 10-tuumainen ja 1366x768 pikselin IPS+-kosketusnäyttö. Keskusmuistia on varattu kaksi gigatavua, eli tuplasti enemmän kuin Transformer Primessa. GPS:n, kompassiin, gyroskoopin, Wi-Fin, Bluetooth 4.0:n ja kahdeksan megapikselin kameran (edessä 2,0 Mpx) lisäksi tabletista löytyy NFC-yhteensopivuus.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille