Microsoftin lähiajan suunnitelmat vuotivat verkkoon

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Microsoftin lähiajan suunnitelmat vuotivat verkkoon
Hollantilainen ohjelmistoalan yrittäjä Maarten Visser on julkaissut Microsoftin lähiaikojen roadmapin julkisuuteen. Visser pääsi tietoon käsiksi Microsoftin Hollannin yksikön julkaiseman uutiskirjeen kautta.

Windows Phonen aikataulutuksessa lokakuun paikkeille on laitettu merkintä "Future Investments". Mobiilialustan uuden version julkaisun on odotettu tapahtuvan näihin aikoihin. Uusi versio on tarkoitus julkaista vuosittain ja lokakuun tienoilla ensimmäisten Mango-puhelinten julkaisusta tulee kuluneeksi vuosi.

Microsoftin Office-paketin julkaisuajankohta on maaliskuu 2013 (RTM). Windows 8 -käyttöjärjestelmästän kehityksen aikataulusta ei ollut mainintaa, mutta uusi versio Internet Explorer -selaimesta julkaistaan kesällä.

Visser kertoo YouTube-videolla tarkemmin miten hän pääsi tietoon käsiksi.


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille