AfterDawn logo

Windows 8:n Consumer Preview julkaistu -- lataa se täältä ja kokeile

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
9 kommenttia

Microsoft on tänään odotetusti julkistanut Windows 8:n Consumer Preview -version.

Käyttöjärjestelmä ei ole vielä valmis, mutta se antaa jo varsin hyvän kuvan siitä, mitä Microsoft aikoo tämän vuoden lopulla julkaista.

Jos mielesi tekee kokeilla käyttöjärjestelmää jo nyt, niin sopivan version voi ladata itselleen täältä. Muista kertoa kokemuksistasi Tom's Hardwaren Windows 8 -keskustelualueella.

9 KOMMENTTIA

Jupsu1/9

onko tämä ns RC versio vai beta vai miksikä tätä versiota voisi kutsua?

Eriol2/9

Itse olen käsittänyt että tämä olisi viimeinen ennen julkaisua julkiseen levitykseen tarkoitettu versio.

ArttuH5N13/9

Muuten kokeilisin kyllä, mutta tällä hetkellä ei ole yhtään "testikonetta" käytössä, vain kaksi stabiilia. Niistä kumpaakaan en kehtaa kajota.

mcmopo4/9

Parhaillaan asentumassa. Kohta pääsee kiroamaan betan toimimattomuutta ja asentamaan taikaisin seiskan.

Jogikarhu5/9

Pystyykö tota asentamaan sillai et asentaa eri kovalevyn osiolle jolloin ei tarvii vanhaa käyttistä hävittää vai?

kaapeli736/9

Minulla on ollut jo kuukauden verran 8 kokeilussa, ei ole käyttömukavuus ollut yhtään huonompi kuin seiskallallakaan. Hyvin on toiminut ja tyytyväinen olen ollut

Ancher7/9

Ihan hyvältä vaikuttaa mitä nyt on tullu vähä testailtua parallelsin kautta. Metro nyt on aika turha.. Paljon on parannuksia tullut edelliseen versioon verrattuna.

Genetti8/9

Tätä ei saisi asentaa päivittäisessä käytössä olevan Windowsin tilalle (koska on beta versio), vaan tämä pitäisi asentaa toiselle osiolle tai virtuaalikoneeseen.

Jos asentaa toiselle osiolle niin osiolla saa olla käyttäjän omia tiedostoja, joita asennusohjelma ei poista asennuksen aikana. Asennuksen jälkeen valitaan käynnistysvalikosta käynnistettävä käyttis (aikaisempi Windows tai Windows 8).

EDIT: VirtualBox ohjelman virtuaalikoneelle Windows 8:aa ei kannata asentaa, koska asiakaslisäosan (Guest additions) asennus Windows 8 virtuaalikoneeseen ei onnistu, joten varminta on asentaa Windows 8 jollekkin kovalevyn osiolle.

Potifar9/9

Win 8 CP kysyy Product Keytä. Mistä sen saa?
Löytyihän se MS:n sivuilta eli: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT