Nvidia esittelee seuraavan sukupolven näytönohjaimet maalis-huhtikuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidia esittelee seuraavan sukupolven näytönohjaimet maalis-huhtikuussa
Nvidian seuraavan sukupolven Kepler-näytönohjaimista ei ole kuultu mitään virallista hetkeen, eikä ohjaimista hiiskuttu CES-messuillakaan, vaikka yhtiö oli muuten mukana tapahtumassa.

VR-Zonen mukaan Nvidia aikoo valmistautua kunnolla tulevaan julkaisuun, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että ohjainten saatavuus kuluttajille varmistetaan mahdollisimman pitkälle. Nvidia ei halua tehdä paperijulkaisua tai myydä "ei oota".

Sivuston mukaan edellinen suunnitelma oli julkaista Keplerit tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mutta syystä tai toisesta yhtiö on siirtynyt sitten kun on sen aika -ajoitukseen. VR-Zonen mukaan käytännössä tuotteet esitellään joskus maalis-huhtikuussa. Samoihin aikoihin Intel esittelee ensimmäiset Ivy Bridge -suorittimet.

AMD esitteli Keplereiden kanssa kilpailevan Radeon HD 7970:n jo joulukuussa. Sen myynti alkoi tammikuussa. Seuraavaksi AMD aikoo esitellä Radeon HD 7950:n.

Kommentoi uutista