AfterDawn logo

CoolerMaster rakensi tietokoneen tietokoneen sisään

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Jäähdyttimistään tuttu valmistaja Cooler Master on esitellyt CES-mesuilla suunnittelemaansa jäähdytinkonseptia, jossa ison tornimallisen jäähdytinsiilin sisään on rakennettu tietokone.

Ulkoisesti kyseessä on Cooler Master Hyper 212+ -jäähdytin tuulettimineen, mutta tarkemmalla katselulla jäähdytin kätkee sisäänsä muutakin.

Minitietokonetta tarkastelleen PC Perspective -sivuston mukaan laitteen taakse on kiinnitetty nano-ITX-kokoluokan emolevy, josta löytyy AMD:n E-350-prosessori integroidulla näytönohjaimella. Laite on täysin käyttökelpoinen, sillä se sisältää esimerkiksi WiFi-yhteyden, HDMI-portin näytön kiinnittämiseen, yhteensä neljä USB -porttia ja sekä langallisen verkkoliitännän.

Cooler Master ei ole juuri kommentoinut laitteen käyttötarkoitusta, eikä myöskään kertonut onko konseptia ikinä tarkoitus tuoda kaupalliseen levitykseen. Äkkiseltään ajateltuna keksintö on hieno, mutta käytännössa koneen käyttö toisen kotelon sisällä ei vaikuta erityisen houkuttelevalta ja minikokoiselle koneelle luulisi löytyvän myös parempia kotelointimalleja.


Silti Cooler Master on luonut hyvän mahdollisuuden taas uusiin Yo Dawg -aiheisiin vitseihin. Lisää kuvia laitteesta löytyy PC Perspectiven sivuilta.

2 KOMMENTTIA

reto881/2

No nythän vitsin murjaisit.

DjZorlag2/2

Prosessori prossucoolerissa? Tuskin tulee tuotantoon.

No joka tapauksessa..


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT