AfterDawn logo

ViewSonic yhdistää puhelimen 23 tuumaiseen kosketusnäyttöön

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

ViewSonic on julkaissut CES-messuilla parin pöytämallisia näyttöjä, jotka tukevat myös kosketusohjausta. Lisäksi toiseen näyttöön on mahdollista siirtää puhelimen tai tabletin kuvaruutu langattoman yhteyden avulla.

Näyttökaksikosta älykkäämpi on TDI2340, joka sisältää ARM11-prosessorin sekä wlan-yhteydet (b/g/n). Näyttöön on sisäänrakennettu kapasitiivinen kosketustekniikka, joka tunnistaa jopa kymmenen yhtäaikaista kosketuspistettä.

Mielenkiintoisin ominaisuus on kuitenkin mahdollisuus siirtää kuva puhelimen tai tabletin ruudulta TDI2340:n 23 tuuman FullHD-ruudulle. ViewSonic ei kerro tarkemmin millä tekniikalla kuva siirretään, mutta nettisivujen mukaan lisää infoa on luvassa pian. Yhtiön sivujen mukaan tekniikka on kuitenkin yhteensopivaa Windows- ja Android-laitteiden kanssa.


Vaikka kännykän näyttöä ei haluaisikaan välttämättä laajentaa isommalle ruudulle, kosketusta tukeville ja tarpeeksi hyvin säädettäville työpöytänäytöille löytynee kysyntää, kun Microsoft julkaisee syksyllä Metro-käyttöliittymällä varustetun Windows 8 -järjestelmän.

TDI2220 on tuuman verran pienempi ja sen kosketustekniikka tunnistaa enimmillään kaksi erillistä pistettä, mikä on riittävästi useimpiin tarkoituksiin.

ViewSonic ei kerro näyttöjen tarkempaa hintaa, mutta niiden kerrotaan saapuvan markkinoille vuoden toisen neljänneksen aikana.

2 KOMMENTTIA

Tnoi1/2

tässä on taas onnistuneen floppaamisen kaikki ainekset samassa sopassa

Nikotiko2/2

Arvattavissahan tämä oli.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT