AMD demosi seuraavan sukupolven APU-suoritinta CES-messuilla

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

AMD demosi seuraavan sukupolven APU-suoritinta CES-messuilla
Vaikka AMD ei pidäkään CES-messuilla omaa isoa lehdistötilaisuuttaan vaan odottelee omaa Financial Analyst Day -tapahtumaansa helmikuussa, he kuitenkin esittelivät messuilla pian julkaistavaa Trinity APU-suoritinta, joka yhdistää CPU:n ja tehokkaan näytönohjaimen yhdelle piirille.

AMD demosi Trinityä näyttämällä ensin kuvaa Dirt 3 -pelistä joka vaikuttaisi toimivan sulavasti DX11-tilassa. Samaan aikaan päällä oli myös videonpakkausohjelma, joka ei vaikuttanut hidastavan pelaamista. Demo näytti pyörivän työpöytäkoneella, mutta AMD olikin tehnyt pienen jekun, ja piilottanut PC-kotelon sisälle kannettavan, jolla kaikkia ohjelmia pyöritettiin samanaikaisesti.Trinityn tarkkoja tietoja ei vielä annettu, mutta HotHardwaren tietojen mukaan demoa pyöritti 17 W vähävirtainen versio Trinitystä. AMD:n uusissa APU-suorittimissa käytetään Bulldozer-arkkitehtuurista viilattuja Piledriver-ytimiä, joiden pitäisi parantaa Bulldozerin heikoksi jäänyttä suorituskykyä. AMD on kertonut Trinityn tulevan markkinoille aikaisin 2012, mutta tarkempaa aikataulua ei ole vielä annettu. *PÄIVITYS: AMD on muuttanut Trinity julkaisuaikataulua vuoden 2012 keskivaiheille.

1 kommentti

Nikotiko
Siistiä!

Niin se keksi kompuroi.

Tsekkaa Flickr:ni! http://bit.ly/tQU0Iq | Vieraile nettisivuillani: http://bit.ly/xvn8GL

Kommentoi uutista